Skip links

PROTEZE DENTARE

Clinica noastră oferă o gamă variată de servicii, astfel poți rezolva totul la noi.

PROTEZE DENTARE

Protetica dentara este una dintre ramurile stomatologiei care se ocupa cu refacerea functionalități aparatului dento-maxilar.

Protetica fixa este procedura stomatologica prin care se urmărește restabilirea funcționalități danturii prin intermediul lucrărilor fixe, precum coroanele sau punțile. Mai exact, acestea înlocuiesc cu succes dinții naturali pierduți în urma unor traumatisme sau care nu mai pot fi tratați.
Protetica mobila are rolul de a înlocui dinții naturali și totodată, de a oferi un aspect impecabil întregii danturi. În cazul acestor proceduri, pot fi utilizate atât protezele mobile parțiale, cât și cele totale. Pentru ca acestea să se potrivească perfect cu gingia și structura osoasă care susțineau dinții naturali, este necesar să luăm o amprentă în laboratorul de tehnică dentară.

SFATURI PENTRU ÎNTREȚINEREA PROTEZEI DENTARE

  • Programează vizite periodice la medicul stomatolog
  • Îngrijește corespunzător gingiile
  • limba și cerul gurii
  • Evită să folosești apa fierbinte sau alte soluții neprescrise de medicul stomatolog
  • Realizează un periaj al dinților de cel puțin două ori pe zi
O dantura sănătoasă și frumoasă va contribui întotdeauna la dobândirea încrederii de sine și la îmbunătățirea stilului de viață.
Serviciul de protetică dentară din cadrul clinicii noastre se concentrează asupra unor rezultate eficiente și de lungă durată, care să asigure atât funcționalitatea, cât și estetica întregii danturi, astfel încât, la final, fiecare pacient să beneficieze de zâmbetul perfect pe care și-l dorește.
Proteza dentară oferă un zâmbet deosebit, cu aspect natural. Aceasta este realizată din materiale foarte durabile și rezistă foarte mult în timp dacă îngrijirea lor este corectă. În mod uzual, protezele sunt purtate între 5 – 10 ani, timp în care pot fi necesare diverse manopere de ajustare. Ele corectează și alte probleme, de la fonație la masticație, pentru cei mai multi pacienți.

AI O INTREBARE?

Pentru intrebari sau alte detalii va rugam sa ne contactati!

CONTACTEAZA-NE