Skip links

SERVICIILE NOASTRE

Clinica noastră oferă o gamă variată de servicii, astfel poți rezolva totul la noi.

IMPLANTOLOGIE

Implantologia reprezintă înlocuirea rădăcinii naturale a dintelui cu o piesă din zirconiu, titan sau alt material, aceasta fiind 100% compatibilă cu organismul uman.

ESTETICĂ DENTARĂ

Estetica dentară este procedeul care ajută la îndepărtarea petelor de pe dinți, făcându-i mai albi și mai strălucitori. Acesta este cel mai solicitat serviciu în clinicile dentare.

CHIRURGIE

Indiferent de natura intervenției de chirurgie dentară, clinica noastră iți va pune la dispoziție cele mai avansate aparate și tehnici.

RADIOLOGIE

Dispunem de echipamente de radiologie dentară de ultimă generație pentru a-i transmite pacientului o viziune clară despre starea de sănătate a dinților săi.

PROFILAXIE

Reprezintă efectuarea unor proceduri (detartraj, periaj profesional, fluorizare, depistare și sigilare carii, etc.) pentru a preveni apariția problemelor stomatologice.

ENDODONȚIE

Endodonția este o specialitate stomatologică care are rolul de a preveni, diagnostica și trata afecţiunile nervului sau a-l elimina.

PEDODONȚIE

Pedodontia se ocupă cu prevenţia, diagnosticarea şi tratarea cariilor simple şi complicate, fracturilor dentare, patologiei gingivale şi a mucoasei orale la copii.

ORTODONȚIE

Ortodonția este o ramură a medicinii dentare care se ocupă cu diagnosticul, prevenția și tratamentul problemelor de aliniere dentară.

PROTEZE DENTARE

Proteza dentară reprezintă cea mai rapidă și ieftină soluție pentru înlocuirea dinților pierduți, aceasta oferind o estetica îmbunătățită considerabil.

NU AI GASIT UN SERVICIU IN LISTA?

Clinica noastră dentară efectuează toată gama de servicii dentare existente pe piață. Este posibil ca serviciul dorit de tine să fie denumit sub alta formă.

AI O INTREBARE?

Pentru intrebari sau alte detalii va rugam sa ne contactati!

CONTACTEAZA-NE