Skip links

ENDODONȚIE

Clinica noastră oferă o gamă variată de servicii, astfel poți rezolva totul la noi.

ENDODONTIE

Atunci cand caria dentara este foarte mare si se apropie de camera pulpara (unde se afla nervul) apare inflamatia nervului fiind necesara extirparea lui (pulpectomie).

Anatomia radiculara difera foarte mult de la dintii din zona frontala, care au de regula un singur canal intr-o singura radacina, la cei din zona laterala care au de regula trei radacini si 3 sau 4 canale, putand intalni in anumite situatii anatomii atipice cu mai multe radacini sau o radacina cu mai mule canale.
De aceea taxam diferit tratamentul radicular la molari fata de incisivi, in cazul primilor tratamentul fiind mult mai dificil.

ETAPELE UNUI TRATAMENT ENDODONTIC LA MICROSCOP

  • Anamneza
  • Consultație medic
  • Realizarea unei radiografii
  • Planul de tratament
  • Lungimea pe care se realizează tratamentul endodontic
  • Obturația de canal

Tratamentele endodontice asistate de microscop reprezinta cea mai complexa formula de lucru existenta, in prezent, in endodontie. Clinica noastra va ofera posibilitatea de a beneficia de astfel de tipuri de tratamente, punindu-va la dispozitie aparatura performanta si, nu in ultimul rind, medici specializati, instruiti pentru aplicarea acestor tehnici de virf in domeniul medicinei dentare.

Consultaţia în endodonţie durează aproximativ 45-60 de minute şi se desfăşoară pe parcursul a 4 etape, fiecare la fel de importantă pentru precizia diagnosticului şi pentru succesul tratamentului.

AI O INTREBARE?

Pentru intrebari sau alte detalii va rugam sa ne contactati!

CONTACTEAZA-NE