Skip links

CHIRURGIE DENTARĂ

Clinica noastră oferă o gamă variată de servicii, astfel poți rezolva totul la noi.

CHIRURGIE DENTARA

Intervențiile de chirurgie dentara nu sunt dureroase și nu trebuie sa fie o sursă de anxietate pentru dumneavoastră. Ele sunt executate într-un ambient plăcut, de către medici cu peste 20 ani de experiență, excelent pregătiți și perfecționați continuu la cursuri de specialitate, naționale și internaționale. Întreg personalul medical vă va fi alături pentru a vă asigura confortul emoțional și sprijinul de care aveți nevoie.

Chirurgia dentară este acea specialitate a stomatologiei ce implică diverse intervenții chirurgicale realizate la nivelul oaselor faciale și a întregii cavități bucale.

Aceste intervenții sunt realizate de către medici stomatologi specializați în chirurgie dentară (orală) și instruiți pentru a trata pe cale chirurgicală, folosind diverse tehnici și intervenții specifice fiecărei afecțiuni.

INTERVENȚII CHIRURGICALE CONSIDERATE NECESARE

  • pentru eliminarea sursei nocive (ingecție)
  • în scop ortodontic
  • pentru a crea spațiu
  • în scop protetic
  • în vederea plasării unei lucrări protetice
  • înainte de inserarea unui implant

Datorită tehnicilor moderne și a anestezicelor de ultimă generație pe care le folosim în clinica noastră, tratamentele chirurgicale, restabilesc după caz, sănătatea pacientului prin proceduri chirurgicale nedureroase.

De asemenea, echipamentele și întregul instrumentar chirurgical asigură o recuperare mai ușoară, atât în cazul extracțiilor dentare, cât și în cazul intervențiilor chirurgicale.

AI O INTREBARE?

Pentru intrebari sau alte detalii va rugam sa ne contactati!

CONTACTEAZA-NE